Bed Finesse blauw

De Finesse doet zijn naam alle eer aan! Kijk, bewonder & verwonder. De Finesse luidt slaapcomfort generatie 5.0 in. De Finesse staat voor exceptioneel geraffineerd design & smart technology. Een streling voor het oog, een weldaad voor lichaam & geest. Een State of the Art design & well-feeling!

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Finesse

 

Ruimtelijk & opgeruimd

 

De Finesse lijkt boven de grond te zweven. Hij staat met ranke pootjes op de grond. Zelfs het hoofd- en voeteinde laten de vloer vrij. De nachttafeltjes ook. Dat geeft een transparant beeld, dus een ruimtelijk gevoel.

 

 

 

 

Een ijzersterk staaltje

 

De Finesse dankt zijn sophisticated looks aan zijn hightech constructie. Alles staat en hangt vast aan metaal. Je zou eens onder het bed moeten kijken…. De motoren zitten muurvast verankerd in het frame. Finesse is een ijzersterk staaltje van stabiliteit & duurzaamheid. Je kunt gerust even op de rand van het ’zwevende’ voeteneinde in verstelde positie zitten., hij blijft onbeweeglijk op zijn ranke pootjes staan.

 

 

Optie dresscode

 

De Finesse kun je naar hartenlust aankleden & omkleden. Het hoofdbord, de nachttafeltjes en de boxspring krijg je kant & klaar gestoffeerd. De pootjes en het frame zijn een kwestie van klik & klaar. Het metaal kun je bekleden met 3D, gestoffeerde Deco-accessoires. Je klikt of schroef ze er gewoon in.

 

 

De Finesse nachttafeltjes bestaan in 2 varianten:

 

  • een nachttafeltje, glijdend model op een rail onder het frame.
  • een nachtladekastje, vast model. Dit nachtkastje zit vast aan het frame. De lade schuift richting voeteneinde uit.

 

 

Ergonomisch slaapcomfort

 

De Finesse combineert vederlicht design met vederdicht comfort. De ultra-fijne boxspring is gevuld met mini-pocketveren: 5 cm hoog, 500 stuks per m². Je lichaam wordt super-punctueel ondersteund!

 

VIV-label

 

De Finesse is gecertificeerd met het VIV-label: Vertical Integrated Ventilation. Ventilatie is de voorwaarde voor een gezond slaapklimaat.

 

Daarom is de Finesse aan de bovenkant gestoffeerd met een ademend anti-slip 3-D weefsel. Bovendien is de bodemplaat op strategische plaatsen, voorzien van ventilatieroosters: netjes afgewerkt met een kunststof kap. Lucht kan vrij doorstromen: van boven naar beneden. Je krijgt dus een 100{98cfb81316c33f6e74de37ce489c6b55288a38b5278ade63b8ddbc55e28a1a20} verticale ventilatie.

 

De Finesse biedt je gegarandeerd een door & door fris slaapklimaat.

 

 

 

Fluisterzacht

 

De Finesse bestaat in vlakke en in diverse verstelbare uitvoeringen. Aan opties geen gebrek. Wat je ook kiest, het mechanisme is altijd onzichtbaar weggewerkt. De motoren en transformatoren hangen strak binnen het metalen frame, de kabels zitten in een cable management systeem. En luister… Inderdaad. Je hoort niets! Kunststoflagers zorgen dat het geluid gedempt wordt. De Finesse zet je fluisterzacht in de gewenste stand.

 

 

Programmeren

 

De verstelbare Finesse kan je verschillende functies aanbieden: van gepersonaliseerde verstellingen tot vibratie massage. Gesynchroniseerde verstelling van het volledige bed, Anti Snore & Gravity Zero posities, zaklamp en nachtlicht toetsen, alles binnen handbereid en uitvoerig verklaard in onze Finesse brochure.