Boxspring Classic

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Een verhaal van veren

De matrassen van de Velda Classic-collectie onderscheiden zich door de samenstelling van hun interieur en de afwerking van hun hoes. Ze combineren één of meerdere pocketverenlagen met comfortlagen van superieure latex of schuimkwaliteit. De matrassen zijn beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium of firm.

Hoofdbord boxspring Meubelen De Man

De Basis: zeven comfortzones, drie draaddiktes

Als basis heeft iedere Velda Classic matras een unieke zeven comfortzone kern met 375 veren per m². Hij is samengesteld uit veren met drie verschillende draaddiktes.

 

Voor u betekent dat een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam en een hoger slaapcomfort.

Velda boxspring - Meubelen De Man

 

Superieure comfortlaag

Bovenop de unieke Classic zeven comfortzonen kern zorgen comfortlagen in revolutionaire Pulse®-latex of duurzaam polyurethaan schuim voor een unieke ervaring.

 

Pulse®-latex krijgt dankzij zijn microgolf productieprocédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur. Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de latexmarkt.

 

 

Optimale ondersteuning

De Empereur- en de Grand Duc-matrassen krijgen extra lagen kleine Posturfil®-pocketveertjes bovenop de standaard Classic zeven zone pocketverenkern. Deze kleine Posturfil®-pocketveertjes zitten in een elastisch, ventilerend membraan waardoor ze in alle richtingen met uw lichaam meebewegen.

 

De Velda Classic deco combinaties bieden bijkomend comfort dankzij het interieur van de bijhorende toppers in Pulse®-latex, Innergetic®-latex of Visco traagschuim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afwerking

Uw Velda Classic matras is beschikbaar in drie afwerkingen: ClassicDeluxe of Premium.

 

De Classic-variant biedt u volgens artisanale technieken een extern genopte matras met hoogwaardig Belgisch Damast.

 

Bij de Deluxe-afwerking is de boven- en onderzijde van de hoes eenvoudig afritsbaar. Dankzij zijn unieke wol is deze hoes zonder problemen wasbaar tot 40°C.

 

Bij de Premium-afwerking zijn de boven- en onderzijde van de hoes ook eenvoudig afritsbaar. Zijn anti-allergische Aegis Premium®-deksel maakt de hoes wasbaar tot 60°C.