Boxspring Space manueel | Essential

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Boxspring met opbergruimte

velda space boxspring met opbergruimte

Beperkte opbergruimte in uw slaapkamer? Dat is zo opgelost met onze Boxspring Space. Zoals het in zijn naam zit, is deze boxspring heel praktisch door zijn ruime opbergbox. Tegelijkertijd is hij ook uiterst comfortabel om in te slapen. Zo geniet u van het beste van beide werelden. Benut de ruimte in uw slaapkamer optimaal, want opruimen is kinderspel met Velda Space! De bergruimte is maar liefst 25 cm hoog. Hierdoor kan u er in één handomdraai heel wat in opbergen.

Onze Boxspring Space is in onze showroom te bekijken als 2C opstelling (boxspring + pocketverenmatras). De matras bestaat uit 100% pocketveren. Uw matras heeft dus geen schuimranden, maar 100% comfort!

Velda boxspring space lichtgrijs hoofdbord Velda boxspring space lichtgrijs open Velda boxspring space lichtgrijs matras

Open uw boxspring met opbergruimte manueel of elektrisch

De opbergruimte opent u eenvoudig handmatig aan het voeteinde van uw boxspring. Wenst u toch meer comfort? Ga dan voor een upgrade waarbij de opbergruimte elektrisch opent met één druk op de knop. Denk al eens aan alle spullen die u onder het bed kan opbergen… Beddengoed, speelgoed van de kinderen, schoendozen, niks is te gek. Zalig slapen op de 100% pocketverenmatras! Kom Boxspring Space uittesten in onze showroom.

velda boxspring met opbergruimte open