Blog

Slaap als een roosje in ons vernieuwd slaapcomfort!

In deze Velda boxsprings en matrassen slaapt u als een roosje!

Goed uitgerust de dag kunnen aanvatten, is geen luxe maar een absolute noodzaak. Een comfortabele slaapomgeving waar u de dagelijkse stress volledig kan loslaten, is hierbij van levensbelang. Dat was ook het uitgangspunt bij het ontwerp van de boxsprings en matrassen van onze partner Velda. Zij creëerden ‘4 Moods’ die elk tegemoetkomen aan verschillende slaapbehoeften. Wij maakten een selectie van onze favoriete modellen voor onze showroom. Benieuwd welke lijn perfect aansluit bij uw persoonlijkheid en noden? Lees verder en ontdek de slaapoplossing die uw garantie wordt op wonderlijke dromen!

 

Mood 1 – Essential: ”Tijdloos slaapcomfort tegen een vederzachte prijs.”

Boxsprings en matrassen Velda SpaceDe Velda Space combineert een praktische opbergruimte met een optimaal liggevoel. Het bedstel heeft een hoogte van 25 cm die u volledig kan benutten om reiskoffers, speelgoed of andere spullen in te bewaren. Zo bespaart u heel wat ruimte en uw slaapplek ligt er steeds piekfijn bij!

Mood 2 – Icon: “Een slaapkamer die matcht met uw persoonlijkheid.”

Boxsprings en matrassen Velda FlyDe Velda Fly is de perfecte symbiose tussen Belgisch vakmanschap en het superieure slaapcomfort van een vlakke boxspring. Het indrukwekkend aantal minipocketveren in de matras biedt u een hoge ergonomische ondersteuning en een uitstekende ventilatie. De zwevende constructie maakt het geheel bovendien erg onderhoudsvriendelijk. De afwerking van de bovenzijde met een ademend 3D-weefsel en anti-slipwerking voorkomt verschuivingen. Voorts kan u het bed volledig naar wens personaliseren met verscheidene potensets, hoofdborden, nachttafels etc.

Boxsprings en matrassen Velda VersusDe Velda Versus laat u naar hartenlust combineren. U kan zo uw ultieme boxspring samenstellen die perfect past in uw slaapkamerinterieur. Wilt u een traditionele Bonnell binnenvering of liever een elektrisch verstelbare opstelling met pocketvering? Gaat u voor een klassieke opbouw met boxspring en matras (2C) of is het ‘Scandinavisch slapen’ met deco- en topdekmatras (3C) meer uw ding? Maak uw keuze uit één van de vier formaten, vijftien stofsoorten, zeven leatherlooks, diverse afwerkingen en potensets — de mogelijkheden zijn eindeloos.

Mood 3 – Sense: “Optimale ondersteuning voor een revitaliserende nachtrust.”

Velda PoqqetDe Velda Poqqet beschikt over een 100% pocket boxspring met zeven comfortzones die elk lichaamstype perfect ondersteunen, zowel voor rug-als zijslapers. De afwerking met 3D-textiel voorzien van een duurzame anti-slipprofilering zorgt voor een optimale ventilatie. De matrassen in deze lijn beschikken over pocketveren met een extra lange draadlengte en een hoog aantal windingen die zorgen voor de juiste tegendruk. Zo kneedt het matras zich perfect naar uw lichaamsvormen. Door het ontbreken van een PU-schuimkader is het comfort gelijk over de hele breedte en lengte van het matras. Dit slaapsysteem heeft een bijzonder lange levensduur en behoudt permanent zijn volledig elasticiteit.

Mood 4 – Omni: “Een luxueuze slaapbeleving van ongekende kwaliteit.”

De Velda Classic kenmerkt zich door een ongeëvenaarde ergonomische ondersteuning van uw lichaam dankzij de zeven comfortzones met veren in drie draaddiktes. De opbouw van het interieur met één of meerdere pocketverenlagen en comfortlagen van hoogwaardig Pulse latex of polyurethaan schuim zorgen voor een ultieme slaapervaring. De Classic-boxspring is eveneens een toonbeeld van Belgische ambacht en verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch regelbare variant met twee, drie of vier motoren. Qua bekleding kan u kiezen uit een gamma van decostoffen (voorzien van Aquaclean) en lederlook in verschillende kleuren. Een pocketspring of stevige Bonnell vering zijn mogelijk als boxspringbodem en ook de afwerking van de hoezen zijn er verschillende varianten gaande van Premium tot Deluxe.

De Velda Finesse werd bekroond met een Balthazar-award voor innovatie tijdens de Meubelbeurs te Brussel. Het bodemvrije bed lijkt wel boven de grond te zweven… De slanke poten, uiteinden van het bed en de nachttafels raken de vloer niet, wat het totale plaatje een geraffineerd uitstraling geeft. De ultra-fijne boxspring met mini-pocketvering zorgt voor een optimale lichaamsondersteuning en de diverse massagefuncties, de anti-snurkstand en zero-gravity positie – voor een optimale bloedcirculatie – maken slapen op de Finesse tot een heuse ‘welnesservaring. Bovendien kan u met een app, het bed geruisloos verstellen en de bekabeling is nauwelijks zichtbaar. Kortom, dit bed laat zelfs de meest rusteloze slapers wegdommelen in één vingerknip!

Meubelen De Man, uw slaapadviseur

Benieuwd welke slaapoplossingen we nog meer aanbieden? Bekijk hier ons volledig aanbod Velda Boxspring en matrassen. Zit u nog met vragen of wil u één van deze modellen zelf uittesten? Maak hier uw afspraak, onze slaapadviseurs ontvangen u graag in de showroom van meubelzaak Meubelen De Man in Dendermonde.

Gerelateerde artikels
Wanneer mijn boxspring vervangen?
Wanneer mijn boxspring vervangen?
Boxspring of een klassiek bed met lattenbodem?
Boxspring of een klassiek bed met lattenbodem?
4 slaaptips voor de kortste nacht van het jaar
4 slaaptips voor de kortste nacht van het jaar
Welke matras kiezen en waarop u best let bij de aankoop?
Welke matras kiezen en waarop u best let bij de aankoop?
Liever geen huisstofmijt als bedpartner? Hypoallergeen beddengoed is een must, maar niet voldoende.
Liever geen huisstofmijt als bedpartner? Hypoallergeen beddengoed is een must, maar niet voldoende.