Kasten & dressings

« Terug naar het meubeloverzicht

Vanaf nu tot het einde van de maand geniet u van ongelooflijke kortingen tot -50% op een selectie van prachtige tafels en kasten in onze toonzaal. We willen u de kans geven om uw ruimte te verrijken met hoogwaardige meubelstukken, zodat u de feestdagen en het nieuwe jaar in stijl kunt vieren.

Alles uit de kast

Wij halen alles uit de kast! Alles netjes wegstoppen zorgt voor een strakker en ordelijker interieur. Daar heeft u natuurlijk kasten voor nodig. Hierin zijn verschillende opties. Denk maar aan klassieke kasten, kasten op maat, dressings op maat, dressoirs, tv-meubels, enzoverder.

Wilt u iedere vierkante centimeter optimaal benutten? Dan opteert u best voor maatkasten of een dressing op maat. Zo gebruikt u alle voorziene ruimte. Bovendien is de plaatsing helemaal gratis. Daar hoeft u zich al geen zorgen over te maken!

In tegenstelling tot een maatkast of dressing op maat geeft een klassieke kast of dressoir meer vrijheid in het integreren in uw interieur. U kan de kast op verschillende plaatsen kwijt en decoreren naar hartenlust. Een ding is zeker, bij Meubelen De Man vindt u alvast de kast of dressing die uw interieur compleet maakt. Topmerken als Joli en Munari zijn ook altijd te verkrijgen bij ons!

Resultaat 1–9 van de 18 resultaten wordt getoond