Relaxen

« Terug naar het meubeloverzicht

 

NU TIJDENS DE SOLDEN TOT -25 % KORTING OP ONZE RELAXZETELS IN DE TOONZAAL

 

Bezoek onze relaxstudio en test zelf onze relaxzetels!

U kent het wel. Net een vermoeiende dag achter de rug. U sluit de deur achter u en gaat meteen naar de woonkamer. Op dat moment is een relaxzetel een godsgeschenk. U voelt meteen alle stress en vermoeidheid wegebben in de relaxzetel.

Meubelen De Man is expert in relaxzetels met meer dan 50 modellen in onze relaxstudio. ‘Relaxzetel’, het woord zegt het zelf: een zetel om te relaxen en zowel fysiek als mentaal tot rust te kunnen komen.

Ben ik niet te jong?

Is een relaxzetel voor bejaarden? Al lang niet meer! Relaxzetels zijn er in allerlei soorten en maten in de relaxstudio bij Meubelen De Man: van een klassieke tot een moderne relaxzetel; van een manueel bedienbare tot een elektrische relaxzetel. Verkiest u een manueel of elektrisch exemplaar, in stof of leder? Relaxzetels vindt u hier bij de vleet!

Heeft u hulp nodig bij het rechtstaan? Ga dan voor een relaxzetel met de handige sta-op functie. Deze relaxzetel neemt druk weg bij uw heupen, rug en benen waardoor de relaxzetel al het werk voor u doet.

Bij Meubelen De Man in Dendermonde heeft u een ruime keuze in modellen en stijlen van gerenommeerde merken als Himolla. Kom ons uitgebreid aanbod aan relaxen ontdekken in onze relax-afdeling. Je verwerkt een relaxzetel zo in je salon en stock hebben we genoeg. Lang hoef je dus niet te wachten!

Resultaat 1–9 van de 70 resultaten wordt getoond