Slaapzetels en bedkasten

« Terug naar het meubeloverzicht

 

Al eens een nachtje geslapen om een slaapzetel te kopen? Heeft u af en toe gasten over de vloer of wenst u graag een logeerkamer in te richten? Dan is een slaapzetel de ideale oplossing. Het biedt alle voordelen van op een echt bed te slapen, maar dan in een compactere vorm. Een slaapzetel verbergt zich probleemloos in uw salon, logeerkamer of woonkamer.

Een slaapzetel kopen? Ontdek ons ruime aanbod slaapzetels en bedkasten. Onze slaapzetels zijn bijna altijd uitgerust met een volwaardige lattenbodem en dat verschil voelt u. U slaapt net zo goed als in een echt bed! Meer nog, behalve de afmetingen van uw bed, kan u ook de kwaliteit van de matras zelf kiezen en ook dat is vrij uniek. Wat de kwaliteit betreft, mag u trouwens ook op beide oren slapen, maar dat zal geen probleem zijn in deze slaapzetels.

Onze slaapzetels en bedkasten zijn nagenoeg altijd van Duitse makelij en worden vervaardigd met ultra duurzame materialen. Geen goedkope en fragiele onderdelen dus, maar stevige componenten en sluitsystemen die jarenlang meegaan en een vredige nachtrust garanderen. Kom eens langs bij Meubelen De Man en test zelf de slaapzetels!

Toont alle 9 resultaten