Praktische Info

Jawel, wij zijn ook open op zondag!
Dat en nog meer handige weetjes.

Meubelen De Man kan u haast niet missen als u in Dendermonde (Oost-Vlaanderen) het industrieterrein Hoogveld oprijdt. De exacte adres- en contactgegeven, een verduidelijkend kaartje en een virtuele rondleiding in onze showroom vindt u allemaal op onze contactpagina. U mag gerust zijn trouwens, er is voldoende parking voor de deur!

In de showroom van Meubelen De Man bent u alle dagen welkom. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10:00 – 12:00 u en van 13:00 tot 18:00 u. Op zaterdag zijn we doorlopend open van 10:00 tot 18:00 u en we zijn zelfs open op zondag! Zondagnamiddag kan u bij ons binnenspringen tussen 14:00 en 18:00 u. We zijn met andere woorden bijna altijd open. Enkel op de wettelijke feestdagen blijven onze deuren dicht.

Sluitingsdagen 2022-2023

Aan u de keuze of u uw meubels zelf komt afhalen of ze aan huis laat leveren. Kiest u voor afhaling dan helpen we u met plezier een handje om uw auto of bestelwagen in te laden. Spreek ons gerust aan om u te helpen inladen.

Thuislevering is ook mogelijk. Binnen een straal van 30 kilometer rond Dendermonde (Oost-Vlaanderen) is die thuislevering helemaal gratis. Woont u iets verder, dan rekenen we de transportkosten met plezier vooraf voor u uit. We leveren onze meubels in heel België en dat steeds op afspraak. U weet bijgevolg vooraf wanneer u uw meubels thuis mag verwachten.

Voor meubels die op maat worden gefabriceerd zoals maatkasten en dressings brengt u best enkele afmetingen mee naar onze toonzaal. Zo kunnen we u een realistisch ontwerp en een correcte prijsraming bezorgen. Akkoord met de prijsofferte? Dan plannen we meteen een afspraak in voor de definitieve opmeting en de plaatsing bij u thuis. Onze plaatsers doorkruisen heel België. U kan dus ook op onze service rekenen als u niet in Oost-Vlaanderen woont.

Waarom zouden we een catalogus drukken als die meteen na druk alweer verouderd is? Doordat we de laatste interieurtrends op de voet volgen, wisselt ons assortiment regelmatig. De kosten die we zo uitsparen, kunnen we bovendien meteen in de prijs verrekenen zodat onze klanten en u daar meteen van kunnen profiteren.

Wel brengen we ongeveer 2 à 4 keer per jaar een nieuwe folder uit. In deze beknopte brochure ziet u in één oogopslag welke meubels helemaal in zijn en welke interieurstukken we zoal in huis hebben.

Wilt u stipt op de hoogte blijven van onze acties, promoties, nieuwtjes en opendeurdagen? Schrijf u dan zeker in op onze digitale nieuwsbrief. Zo ontvangt u al onze nieuwtjes heet van de naald en rechtstreeks in uw mailbox.

Bij Meubelen De Man geloven we sterk in duidelijke prijzen. Daarom maskeren we onze prijzen niet met allerhande kortingen of klantenkaartvoordelen, we bieden gewoon meteen de laagst mogelijke prijs aan. Solden en opendeurdagen zijn er natuurlijk wel. Wanneer u uitzonderlijke koopjes kan doen, delen we mee op deze website, in onze toonzaal en in onze nieuwsbrieven. Schrijf u dus zeker in op onze nieuwsbrief. Verder kan u het hele jaar door interessante deals vinden in onze outlet meubelwinkel. Eindereeksartikelen en toonzaalmodellen worden daar aan uiterst scherpe prijzen aangeboden, maar wees gewaarschuwd: op = op!

Natuurlijk krijgt u garantie op uw meubels, maar hoe lang dat is, kan van merk tot merk verschillen. Hoeveel de garantieperiode precies bedraagt en welke procedure u best volgt als u toch een fabrieksfoutje zou opmerken, dat kunnen onze verkoopadviseurs u heel precies vertellen.

In onze winkel in Dendermonde kan u zowel cash als met Bancontact betalen. Een factuur nodig voor uw boekhouding? Ook dat is geen probleem, maar gelieve dit te vermelden alvorens we de betaling afronden.

Bij elke aankoop zullen onze toonzaalmedewerkers u in detail toelichten hoe u uw nieuwe aanwinst best onderhoudt en ook in onze interieur blog kan u al wat praktische onderhoudstips terugvinden. Lederen zetels en relaxen zullen we voor de levering zelf behandelen met een beschermend product dat u ook afzonderlijk bij ons kan aankopen. Deze producten geven uw zetels een vlekwerende beschermlaag waardoor ze langer proper blijven en langer meegaan. Deze textielbeschermers in uw winkelmandje plaatsen, is zeker niet onverstandig.

Een heel andere vraag?

Blijf vooral niet met onbeantwoorde vragen zitten. Onze adviseurs staan klaar om al hun kennis en expertise met u te delen, zowel in onze showroom als aan de telefoon of via mail.