Slaapcomfort

« Terug naar het meubeloverzicht

Maand van het slaapcomfort!

De hele maand april geniet u van exclusieve slaapacties in onze slaapstudio in Dendermonde. Kom proefliggen op onze vele testbedden en maak van uw slaapervaring een ware droom. Vier samen met ons de maand van het slaapcomfort!

Eén adres voor uw hele slaapkamerinrichting

Meubelen De Man in Dendermonde is meer dan enkel salons en relaxzetels. Bij ons kan u ook heel wat andere leuke meubels kopen zoals bedden, dressings of boxsprings. Niet enkel voor uw lichaam is een goede nachtrust belangrijk maar ook voor uw geest. Daarom wilt u het gepaste bed of de ideale boxspring vinden voor uw nachten. In die wereld van comfort en rustige nachten staan Revor Bedding en Van Landschoot al decennialang bekend als voortreffelijke Belgische beddenproducenten die de kunst van slapen tot in de perfectie beheersen. Zowel stilistisch als ergonomisch bieden zij bedden en boxsprings van de hoogste kwaliteit die uw nachten transformeren in dromen.

Bijhorend bedlinnen nodig? Meubelen De Man is exclusief verdeler van Lakebos donsdekens!

 

Waar slapen een kunst wordt

Revor Bedding en Van Landschoot blinken uit in het leveren van op maat gemaakte slaapoplossingen die aansluiten bij uw behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste matras voor een optimale ondersteuning van de rug, het creëren van een luxueuze slaapkameromgeving of het ontwikkelen van innovatieve technologieën om de slaapervaring te verbeteren, Meubelen De Man heeft wat u zoekt! Spring zeker eens binnen in de winkel en test zelf onze bedden en boxsprings.

Resultaat 1–9 van de 19 resultaten wordt getoond