Relax Aan Huis

Een nieuwe service van Meubelen De Man: Relax Aan Huis

Test gratis relaxzetels bij u thuis!

Tegenwoordig zijn er in zo goed als elke woning relaxzetels te vinden. Met z’n allen hechten we dan ook steeds meer belang aan zitcomfort in huis. En laat dat net onze missie zijn! Met ons nieuwe concept Relax Aan Huis doorkruisen we heel Vlaanderen met onze relaxmobiel om ergonomische relaxzetels tot bij u te brengen. Geheel vrijblijvend en gratis!

Relax Aan huis en Meubelen De Man zijn partners. Bent u minder mobiel om tot in onze toonzaal te geraken? Of wil u tijd besparen en geen verschillende meubelzaken bezoeken om een perfecte relax te vinden? Dan bieden wij, met Relax Aan Huis, een extra service aan om met onze relaxzetels tot bij u thuis te komen. In het buitenland is dit al gekend, maar wij zijn de eerste in België.

Relaxwagen Relax Aan Huis

Test onder meer deze relaxzetels gratis bij u thuis:

Wat u precies moet doen om Relax Aan Huis bij u thuis te krijgen?

Wel, heel simpel. Ga naar www.relaxaanhuis.be en vraag een demonstratie aan. Deze is helemaal gratis en vrijblijvend. We maken een afspraak en komen op een door u gekozen moment bij u thuis met onze relaxwagen. Daar kan u op eigen tempo verschillende relaxen uitproberen. Onze relaxadviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van uw ideale relaxzetel. Heeft u een relaxzetel gekozen? Ideaal, wij installeren hem onmiddellijk en gratis bij u thuis.

Relax Aan Huis doorkruist heel Vlaanderen

Op zoek naar een relaxzetel, maar u heeft geen tijd om meubelzaken te bezoeken of u bent minder mobiel? Onze relaxwagen komt met plezier tot bij u thuis, waar u in alle comfort kan proefzitten. Waar u zich ook bevindt in Vlaanderen, Relax Aan Huis is altijd bij u in de buurt!

 

 

Liever testen in een fysiek winkelpunt? Dat kan, bij Meubelen De Man!

In de relaxstudio bij Meubelen De Man in Dendermonde staan meer dan 50 relaxen voor u klaar om uitgetest te worden. Kom snel eens langs, wij zijn elke dag geopend!

De garanties van Relax Aan Huis

Service van topkwaliteit

U zit met een vraag, bent op zoek naar meer informatie of wilt een gratis demonstratie aanvragen? Onze relaxspecialisten staan steeds voor u klaar. Zowel voor, tijdens als na de verkoop!

U staat steeds centraal

U kiest helemaal zelf welke relaxzetels u wilt uittesten en wanneer. Heeft u na het proefzitten een relaxzetel op het oog? Dan kan u deze op maat bestellen, met de opties naar uw wens!

100% Belgische & Duitse kwaliteit

Voor minder dan topkwaliteit gaan we niet. Op elke relaxzetel krijgt u bovendien een fabrieksgarantie tot 5 jaar. Is er daarna toch iets aan uw relax? Dan kan u nog steeds bij ons terecht voor de herstelling.

Altijd bij u in de buurt

Waar u ook woont in Vlaanderen, met onze relaxmobiel staan we in een mum van tijd bij u thuis! Geen ritten nodig naar meubelwinkels, geef gewoon uw favoriete relaxzetels door en wij brengen deze tot aan uw deur.