Joli | Tafel Curve en stoelen Marguerite | Indoor + outdoor

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

DESIGN by John Ghekiere

John Ghekiere richtte Ghekiere Industries op in 1997. Als grondlegger van het meubelmerk JOLI is hij de managing director van het bedrijf, maar ook hoofd van de design afdeling binnen JOLI. Zijn sterke interesse voor innovatie, superieure materialen en een scherp oog voor functionaliteit zijn deel van zijn persoonlijkheid. Het creëren van nieuwe producten en het aansturen van de marketing zijn zijn passie.

 

 

Wat je nog in onze eetkamer afdeling vindt?

 

“De slimme tafelbladen van Joli zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook bijzonder praktisch en onderhoudsvriendelijk!“

 

Het Belgische designmerk Joli kiest resoluut voor kwaliteit. Daarom worden uitsluitend Europese grondstoffen gebruikt en werkt het bedrijf ook elk meubelstuk af in eigen atelier. Kwaliteit, duurzaamheid en snelle leveringen zijn zo gegarandeerd. Joli meubels vallen ook meteen op qua design. Innovatieve, strakke en tijdloze ontwerpen met een typisch Belgische flair zijn echt kenmerkend voor de indoor en outdoor meubelen. Een Joli tafel en stoelen passen daardoor in elk interieur.

 

Zeker voor tafels zijn Joli meubels trouwens een slimme keuze. Joli heeft namelijk enkele innovatieve materialen ontwikkeld die je prachtige tafelblad ook hyper praktisch en onderhoudsvriendelijk maken:

 

 

Matilux glas

 

Liever geen vette vingers, reflectie van de zon of krassen op je tafelblad, maar wel een moderne glas look? Dan is een Matilux tafelblad precies wat je zoekt. Je kan kiezen uit 2 kleuren (wit en taupe) en die kleur wordt in een hoogtechnologisch proces aangebracht (ingebakken) zodat je tafel krasvast en kleurvast wordt en blijft!

 

Xeramica

 

Ook op de keramische tafelbladen van Joli zal je geen krassen, vlekken of vette vingers zien. De keramische plaat wordt bevestigd op een getemperde glasplaat om maximale stevigheid en duurzaamheid te garanderen. Deze quasi onverwoestbare tafelbladen zijn 100% krasvrij, bijzonder onderhoudsvriendelijk en zo sterk als je vloertegels. Je tafel kan dus wel tegen een stootje!

 

Niet alleen een tafel en stoelen voor binnen, maar ook praktische outdoor meubels! Terrasmeubels, grote parasols en volledige tuinsets kunnen we ook samenstellen. Trendy barkrukken voor je keukeneiland? Ook daarvoor hebben we heel wat keuze. Zelfs de decoratiestukken om je eetkamer helemaal af te werken kan je bij ons kopen.