Salon Larissa

Categorieën: ,

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

LARISSA past door de strakke vormgeving in elk hedendaags interieur. Je kan de sofa samenstellen met of zonder functies. Zo kan je kiezen om een relaxfunctie te integreren, of een een functie waar je de zitdiepte eenvoudig kan aanpassen.

Eerlijk, authentiek en vol karakter.

Functionaliteit en comfort worden verenigd op een stevig onderstel. In de nonchalante kussens, gevuld met dons, kan u heerlijk ontspannen na een drukke dag. U kiest zelf de gewenste opstelling met of zonder lounge-elementen of aparte fauteuils en u bepaalt zelf de kleur en textuur uit een ruim aantal exclusieve Authentix stof- en ledersoorten. Misschien is de optionele relaxfunctie iets voor jou? Met één druk op de knop… heerlijk genieten.

Verschillende opstellingen mogelijk en een ruime keuze uit leder- en stofsoorten.

 

AUTHENTIX staat garant voor betrouwbare producten die gefabriceerd en designed zijn in België, met een hart en een ziel. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs daarom krijgen alle AUTHENTIX-sofa’s de naam van één van hen. Bij AUTHENTIX tonen we graag de gezichten van de mensen achter het merk, van vakbekwame medewerkers uit de verschillende stadia van het productieproces.