Blog

SOLDEN | Ontdek onze winteracties!

Wintersolden bij Meubelen De Man

Het is die tijd van het jaar voor gezellige avonden thuis, omringd door warmte en comfort. En wat zou een betere manier zijn om deze sfeer te omarmen dan met prachtige meubels die zowel stijl als functionaliteit toevoegen aan uw interieur? Bij Meubelen De Man is dit precies wat de wintersolden in januari bieden – een overvloed aan kortingen op zowel toonzaalmodellen als de nieuwe collectie!

Ontdek vanaf 3 januari 2024 onze soldenmodellen op de website. Alle soldenacties ontdekken? Dat doet u in onze meubelwinkel in Dendermonde!

Tot 50% korting op toonzaalmodellen

De wintersolden bij Meubelen De Man brengen een scala aan mogelijkheden met zich mee. Zo worden heel wat van onze knappe toonzaalmodellen aangeboden met grote kortingen tot wel -50%! Of u nu op zoek bent naar een klassieke tweezit of een eigentijdse hoekbank, de selectie is gevarieerd en biedt voor elk wat wils.

Haal het beste uit de nieuwe collectie

Niet te missen zijn ook de kortingen op de nieuwe collectie in de showroom. Fris, eigentijds en met oog voor detail, deze meubelstukken belichamen niet alleen moderniteit, maar ook duurzaamheid en comfort. Nu met kortingen die u de kans geven om uw huis een upgrade te geven met de meest recente trends.

Van kwalitatieve salons tot verfijnde eettafels en betoverende boxsprings, de solden bieden de kans om uw huis op te frissen met hoogwaardige meubels tegen verminderde prijzen. Bij Meubelen De Man draait het niet alleen om meubels, maar om het creëren van een thuis waar u van houdt. Haast u naar onze showroom en ontdek de onweerstaanbare aanbiedingen tijdens deze wintersolden.

Alles voor uw interieur

Bekijk de nieuwe soldenfolder

Verken onze nieuwe showroom!

Kom gerust langs in onze showroom in Dendermonde en ontdek alle acties en het volledig meubelaanbod. Info en voorwaarden in de winkel.

+32 52 21 23 24
info@meubelendeman.be

Gerelateerde artikels
Opruimactie wegens vernieuwing showroom!
Opruimactie wegens vernieuwing showroom!
21% BTW cadeau tijdens onze opendeurdagen!
21% BTW cadeau tijdens onze opendeurdagen!
Salonactie | 1 + 1 geïntegreerde relax gratis
Salonactie | 1 + 1 geïntegreerde relax gratis
Relaxmaand | Win uw relax terug
Relaxmaand | Win uw relax terug